BOSANCI PRETUKLI DVOJICU AUSTRIJANACA: Jednog od povređenih hteli da pregaze autom, drugovi ga jedve spasli sigurne smrti!
Foto: Printscreen ORF.at

HOROR U KORUŠKOJ

BOSANCI PRETUKLI DVOJICU AUSTRIJANACA: Jednog od povređenih hteli da pregaze autom, drugovi ga jedve spasli sigurne smrti!

Austrija -

Austrijska policija u sredu intervenisala je zbog ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira koje se desilo u petak posle ponoći u Kočah/Mautenu u Koruškoj.

Sve je počelo u lokalnom restoranu gde je 18-godišnji državljanin BiH maltretirao jednu tinejdžerku (19) iz okruga Hermagor. U zaštitu devojke stalo je pet lokalnih momaka, ali je i Bosanac dobio "podršku" svog zemljaka (23).

Ispred restorana došlo je do tuče u kojoj je 23-godišnji Bosanac oborio 38-godišnjeg muškarca i 17-godišnjaka. Obojica su zadobila ozbiljne povrede zbog kojih su završili u u regionalnoj bolnici.

Prema rečima svedoka, posle obračuna pesnicama dvojica Bosanca su ušla u automobil i pokušala da pregaze 38-godišnjaka koji je ležao na zemlji. Prijatelji su ga u poslednjem trenutku izvukli ispred točkova automobila, dok su napadači pobegli.

Ipak, tokom istrage utvrđen je identitet Bosanaca proti vojih je podignuta optužnica.

Kurir.rs/Radiosarajevo.ba

Foto printscreen ORF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track