Najnovije vesti

HOROR U KORUŠKOJ: Ubio suprugu sekirom, pa upucao bivšu devojku! Bežao od policije i pucao na njih, a onda presudio sebi
Foto: Profimedia

austrija

HOROR U KORUŠKOJ: Ubio suprugu sekirom, pa upucao bivšu devojku! Bežao od policije i pucao na njih, a onda presudio sebi

Austrija

Prava drama dešavala se u subotu prepodne u austrijskoj saveznoj pokrajini Koruška. Oko 7 sati ujutro je 63-godišnji muškarac ubio svoju 62-godišnju suprugu u Vernbergu. Austrijski mediji pišu da je ubistvo izvršeno sekirom, ali policija nije potvrdila te navode.

Potom se ubica, inače odranije poznat policiji, automobilom odvezao u Drobolah, gde je u 8.45 sati upucao 56-godišnju ženu, navodno svoju bivšu devojku.

Usledila je dramatična potera u koju su bili uključeni i helikopteri, pri čemu je policija tražila od stanovništva da budu oprezni i ostanu u kućama.

Ubica je pobegao u Italiju, prema Tarvisiu. Parkirao je svoj automobil ispred jedne picerije, a kada su se italijanski policajci približili ispalio je tri hica upozorenja. Potom je nazvao ćerku i priznao dvostruko ubistvo da bi na kraju počinio samoubistvo.

Ubica je imao dozvolu za oružje, a supruga ga je dva puta prijavljivala zbog porodičnog nasilja. Uskoro se očekuje više detalja, kao i otkrivanje identiteta ubice.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...