VRUĆE STRASTI U ŠUPI MOGAO GLAVOM DA PLATI: Austrijanca umalo ubila sprava koju je sam napravio! Hitna ga jedva povratila u život!
Foto: Profimedia / BENOIT DOPPAGNE / AFP

eksperimentisali

VRUĆE STRASTI U ŠUPI MOGAO GLAVOM DA PLATI: Austrijanca umalo ubila sprava koju je sam napravio! Hitna ga jedva povratila u život!

Austrija -

Austrijanac (41) zamalo nije stradao tokom odnosa sa svojom partnerkom (40) na spravi koju je on sam napravio od drveta i lanaca!

Naime, pomenuti par iz Linca u okrugu Gmunden planirao je, verovatno nezaboravan seks, ali tada je nešto krenulo po zlu.

"Muškarac je u šupi napravio spravu, zapravo okvir od drveta za koji su bili pričvršćeni lanci. Žena ga je po instrukcijama koje je dobila od njega vezala lancima za drveni okvir. U jednom trenutku, tokom odnosa nešto je krenulo po zlu", objašnjava austrijski mediji Klajne Cajtung.

Prema njihovim navodima muškarac je odjednom klonuo, te su se lanci zategli oko njegovog vrata.

"U trenutku je ostao bez svesti. Nesrećna žena pokušavala je da ga podigne i smanji pritisak ali nažalost nije mogla sama to da uradi. U pomoć je pozvala komšije. Šokirani ljudi u prvom trenutku nisu mogli da shvate o čemu se radi ali su na kraju uspeli da ga oslobode. S obzirom da je i dalje bio bez svesti i da nisu mogli da ga povrate obaveštena je Hitna pomoć", pišu tamošnji mediji.

"Lekari su odmah počeli reanimaciju i srećom uspeli su da ga povrate ali je nesrećnik i tada bio u lošem stanju te je prevezen u bolnicu na dalje lečenje", naveo je sagovornik tamošnjih medija.

Kurir.rs /J.R. Foto: Profimedia / BENOIT DOPPAGNE / AFP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja