MISTERIJA PLAVE TORBE: Odlazeći crnogorski premijer Abazović u NEOBIČNOM izdanju, komentari pljušte! Svi se pitaju samo jedno
Foto: Printscreen Kurir Video

polemika na tviteru

MISTERIJA PLAVE TORBE: Odlazeći crnogorski premijer Abazović u NEOBIČNOM izdanju, komentari pljušte! Svi se pitaju samo jedno

Region -

Dritan Abazović, premijer u tehničkoj vladi Crne Gore, juče je pred tamošnjim tužiocem za organizovani kriminal govorio o, kako je naveo, "šemi šverca" cigareta u toj zemlji. Rekao je i da je govorio o konkretnim imenima, međutim, nije želeo da otkriva o kome je reč.

Dritan Abazović
foto: prentscreen

Ipak, ono što je izazvalo još veću pažnju javnosti, makar na Tviteru, jeste fotografija na kojoj Abazović, u pratnji članova obezbeđenja, korača držeći u ruci plavu torbu. Reklo bi se, sportsku.

Da ne bude zabune, Abazović se juče nije u ovakvom izdanju pojavio u crnogorskom Tužilaštvu za organizovani kriminal, što su brojne kamere i fotoreporteri i zabeležili.

A da li je reč o realnoj fotografiji na kojoj je sa plavom torbom u ruci ili je samo vešta fotomontaža, ostaje da se vidi.

U međuvremenu, tviteraši su bili prilično maštoviti. Bilo je onih kojima je fotografija simpatična, ali i onih drugih koji nisu štedeli crnogorskog premijera.

A celu zbrku uneo je Miloš Konatar, poslanik Abazovićeve koalicije "Crno na bijelo", koji je neobičnu fotografiju/fotomontažu objavio na Tviteru, uz poruku: "plava torba Dritana Abazovića za borbu protiv kriminala i korupcije." Ovu objavu lajkovao je i sam premijer Abazović.

Neobična scena zaintrigirala je i brojne pratioce na Tviteru, pa su se komentari samo nizali...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track