HOROR U KAFANI KOD TESLIĆA: Pijan sekirom udario gosta u vrat!

Težak incident u povratničkom naselju

HOROR U KAFANI KOD TESLIĆA: Pijan sekirom udario gosta u vrat!

Bosna i Hercegovina -
Kod V.S. je pronađena sekira s kratkom drškom za koju se sumnja da je korišćena u napadu na gosta kafane

TESLIĆ - Policija u Tesliću privela je sinoć tri osobe zbog nasilničkog ponašanja, vređanja i pretnji gostima kafane "Formula" u hrvatskom povratničkom naselju Slatina kod Teslića. Nasilje je kulminiralo kada je jedan od trojice izgrednika sekirom udario gosta kafane u vrat.

On je posle niza pretnji i psovki otišao do auta, uzeo sekiru i udario jednog od gostiju u predelu vrata. Nesrećni čovek je, srećom, prošao sa lakšim povredama, a u međuvremenu je naišla policija od koje su nasilnici pobegli automobilom.

Policija je, međutim, ubrzo privela V.S. N.C. i S.B. iz Teslića kod kojih je alko-testom utvrđeno prisustvo alkohola u krvi. Kod V.S. je pronađena sekira s kratkom drškom za koju se sumnja da je korišćena u napadu na gosta kafane.

V.S. i N.C. su višestruki povratnici kada je reč o krađama i nasilničkom ponašanju.

Slatina je naselje iz kojeg su svi stanovnici hrvatske nacionalisti proterani u leto 1992. godine. Uz malobrojne povratnike tokom avgusta stotine mještana raseljenih širom sveta dođu u rodni kraj kako bi 15. avgusta prisutvovali velikoj svetkovini posvećenoj Presvetoj Bogorodici u Komušini i na obližnjem svetištu na brdu Kondžilo kod Teslića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja