(AUDIO-SNIMAK) MILANOVIĆ ISPLJUVAO BIH SAMO TAKO: To nije država, to je "big shit"!
Foto: Printscreen Yt

procureo tajni snimak

(AUDIO-SNIMAK) MILANOVIĆ ISPLJUVAO BIH SAMO TAKO: To nije država, to je "big shit"!

Bosna i Hercegovina -

Zoran Milanović, predsednik hrvatskog SDP i bivši predsednik Vlade Hrvatske u razgovoru sa hrvatskim veteranima rekao je iskreno i bez dlake šta misli o BiH na jezikui njenim političarima.

"To uopšte nije država, to je ‘big shit’", rekao je Milanović na tajnom snimku sastanka sa hrvatskim veteranima, kojeg je prvi objavio zagrebački "Jutarnji list".

EVO TAJNOG SNIMKA U KOJEM NAS ZORAN MILANOVIĆ VREĐA: Srbi su šaka jada!

On se veteranima na sastanku, između ostalog, žalio da u Sarajevu nema s kim da razgovara.

"Tamo nema reda, nema poretka. Dodik šuruje sa Vučićem pa se sad to, majke ti mile, prelama na austrijske predsedničke izbore", dodao je Milanović.

Bivši hrvatski premijer je na kraju poručio da Hrvatska neće ostaviti Hrvate u BiH same sa Bošnjacima ako se desi da se RS otcepi. Snimak potvrđuje Milanovićev stava da bi BiH trebalo "preko rede" gurati u EU jer trenutno u BiH nema reda.

Milanović se još jednom pred veteranima pohvalio da je njegov deda bio ustaša. Njegov otac je, kazao, oženio devojku čija su dva brata poginula kao ustaše.

Upitan kakav je njegov stav o pokliču “Za dom spremni”, on je istakao da je on zabranjen, ali da se njemu “fućka” šta ko o tome misli.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track