HOROR U BRČKOM: Komšija zamolio devojčicu (15) da mu pomogne s poslom, pa pokušao da je siluje!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

DETE U ŠOKU

HOROR U BRČKOM: Komšija zamolio devojčicu (15) da mu pomogne s poslom, pa pokušao da je siluje!

Bosna i Hercegovina -

Policija Brčko distrikta primila je prijavu a Tužilaštvo pokrenulo istragu o pokušaju silovanja 15-godišnje devojčice iz jednog prigradskog brčanskog naselja.

Posle povratka od drugarice u popodnevnim časovima, devojčica je prihvatila poziv komšije koga je poznavala da mu pomogne u nekom sitnom poslu i ne sluteći šta je čeka. Uspela je da pobegne a u Policiji distrikta su potvrdili da je slučaj prijavljen i da se istraga protiv napasnika vodi pod nadzorom Tužilaštva.

Napadnuta devojčica je ovog leta završila osnovnu školu a njena majka, iako vidno potrešena i uplašena opisuje događaj koji se, na sreću, okončao bez fizičkih posledica po dete.

"Uvukao ju je za ruku u malu prostoriju svlačionice na stadionu gde on radi i odmah počeo da je dira, tražio da skine grudnjak i ubeđivao na seksualni odnos. Na sreću, uspela je da pobegne“, priča kroz suze njena majka uverena da će Policija i Tužilaštvo brzo okončati istragu.

Ova samohrana majka dvoje dece ne skriva da je uplašena ali je odlučila da javno progovori u cilju zaštite svoje ali i ostale dece jer napasnika, kaže, ima svuda i sve više. Devojčica je pod sedativima a porodica, u strahu od napasnika iz komšiluka koji se i dalje slobodno kreće i obavlja svoje poslove.

Kurir.rs/ ebrcko.net

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track