SARAJEVSKI BONI I KLAJD IZA REŠETKA: Pucnjava im dosadila, pa krenuli u pljačku!
Foto: Profimedia

efikasno

SARAJEVSKI BONI I KLAJD IZA REŠETKA: Pucnjava im dosadila, pa krenuli u pljačku!

Bosna i Hercegovina -

Zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništvo pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su uhapsili Vedrana Toholja (28) i Arnelu Ožegović (22), oboje iz Sarajeva.

O hapšenju osumnjičenih je obavešteno sarajevsko Tužilaštvo, oni su predati u Jedinicu za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Ožegović i Toholj poznati su sarajevskim policajcima od ranije po različitim krivičnim delima. Pre samo nekoliko dana Arnela Ožegović bila je uhapšena skupa sa poznatom sarajevskom kradljivicom Sabahetom Džindo.

Na stupce crne hronike prvi put je dospela u februaru 2014. godine, kada je u kući u Pofalićima pucala iz pištolja. Tom prilikom je hitac koji je ispalila pogodio njenog momka Veldina Šeraka, koji je tada zadobio povrede opasne za život.

Protiv nje je tada podignuta optužnica za krivično delo protiv opšte bezbednosti ljudi i imovine. Zajedno sa svojom sestrom blizankom Arijanom Ožegović hapšena i u oktobru 2014. godine, a sumnjičile su se za izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakših povreda.

Sestre Ožegović su privedene nakon tuče i pucnjave u starom delu grada, kojom prilikom su povređene četiri devojke i muškarac.

Kurir.rs/Fokus

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Zločinac na slobodi! Sud u BiH oslobodio Nasera Orića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track