(VIDEO) KOMŠIJE OTKRILE TAJNI ŽIVOT BOGATOG BESKUĆNIKA: Kuća bez struje i fasade, a voleo da džaba jede i pije!
Foto: Youtube screenshot/ATV

NEOČEKIVANO

(VIDEO) KOMŠIJE OTKRILE TAJNI ŽIVOT BOGATOG BESKUĆNIKA: Kuća bez struje i fasade, a voleo da džaba jede i pije!

Bosna i Hercegovina -

Bolnica je uspela da stupi u kontakt sa polubratom Jove Ćulibrka, a derventskom Centru za socijalni rad javilo se još troje naslednika – to je epilog višednevne potrage za porodicom preminulog pacijenta sa svotom od oko 70 hiljada maraka.

Da li su preuzeli novac, u bolnici danas ne govore, ali iz Centra za socijalni rad stiže potvrda da je, iako su oni preuzeli telo, porodica je organizovala sahranu. Dok se na nju sprema zatekli smo Jovinog prijatelja Velimira. Živeo je priča skromno, spominjao da je prodao imovinu, ali to ničim nije otkrivao, prenosi ATV.

“Nisam mogao da verujem uopšte, ja sam mislio on je išao gde god vidi da ima šta, voleo je da popije, ali za džabaluk, a tolike pare da ima. On je otežano šetao, ode do prodavnice oni mu daju nešto i tako, daju mu novine da čita”, rekao je Velimir Đurđević, prijatelj Jove Ćulibrka.

Kad pročita jedne novine, uzme druge, dodaje komšimica Mara. Bio je inženjer, moglo se od njega mnogo pametnog čuti. Živeo je s narodom, ali teško. U garaži u kojoj u poslednje vreme ni struje nije imao.

"On je govorio da ima nasledstvo, možda je sad prodao, ko zna dok je takvim životom živeo valjda ne bi to dopustio. Tolike pare imati, a da živi teško", kaže Mara Sibinčić.

"On je dolazio ovde skoro svaki dan. Kad je trebalo pokositi, pokosi on, ja platim napraviti štilo za motiku, lopatu, vile, to je on radio“, rekla je Anđa Maras.

U trošnoj kući na broju 90 u derventskom naselju Lug boravio je nakon što je izbegao iz Bosanskog Petrovca. Živeo je s majkom, koja je umrla pre nekoliko godina. Spominjao je polubrata, ali retko mu je, kažu komšije, bilo ko dolazio, osim u prolazu vozači iz Petrovca.

Kurir.rs/Fokus.ba

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako je policija otkrila ubicu vlasnika pekare iz Beograda?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja