JEZIVI DETALJI ISTRAGE PROTIV BANJALUČKOG DILERA: Dečacima naplaćivao marihuanu SEKSOM! Kamere sve snimile?!
Foto: Profimedia

ŠOKANTNA OTKRIĆA

JEZIVI DETALJI ISTRAGE PROTIV BANJALUČKOG DILERA: Dečacima naplaćivao marihuanu SEKSOM! Kamere sve snimile?!

Bosna i Hercegovina -

Banjalučka policija proširila je istragu protiv G. D. (53) uhapšenog u akciji "Lava" zbog sumnje da je seksualno iskorišćavao maloletnike.

G. D. je pritvoren, a priča se dodatno dramatizovala kada je 53-godišnjak tokom privođenja doživeo infarkt.

Izvor blizak istrazi kaže da je policija došla do dokaza da je osumnjičeni, koji se tereti za trgovinu narkoticima, seksualnim uslugama naplaćivao marihuanu dečacima koji nisu imali novca da mu plate za drogu.

"Postoje čvrsta saznanja i dokazi da je osumnjičeni G. D. imao seksualne odnose s maloletnicima. Iskorišćavao je uglavnom dečake srednjoškolskog uzrasta. Kada nisu imali novca da plate, oni su pristajali da s njim imaju oralni seks ili da ga na drugi način seksualno zadovolje u zamenu za drogu", otkriva izvor blizak istrazi.

Operativni podaci ukazuju da se radilo o više maloletnih žrtava, a navodno postoje i video-snimci na kojima se vidi G. D. u neprimerenim odnosima s maloletnicima, što će biti u fokusu dalje istrage.

Pretres stana

G. D. uhapšen je 28. septembra u akciji "Lava" zbog sumnje da je na području grada prodavao marihuanu. Akcija je mesecima pripremana i po nalogu suda inspektori PU Banjaluka pretresli su stan koji je osumnjičeni koristio i u njemu pronašli i oduzeli 827,8 grama marihuane, digitalnu vagu za precizno merenje, kao i druge predmete koji se koriste za pakovanje, konzumiranje i dalju distribuciju droge.

Na predlog Tužilaštva, određen mu je pritvor zbog bojazni da će ometati krivični postupak uticajem na svedoke i ponoviti krivično delo. Međutim, dok se policija spremala da ga sprovede u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci, G. D. je pozlilo i doživeo je srčani udar pa je prevezen u UKC RS, gde je operisan ali to nije promenilo odluku o pritvoru i on je sproveden u KPZ.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Profimedia/ Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track