VOĐA NOĆNIH VUKOVA ČESTITAO POBEDU DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ: Nek vam Bog da snagu u borbi sa svetskim zlom i neprijateljima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Aleksandar Hirurg Zaldastanov

NAJBOLJE ŽELJE IZ RUSIJE

VOĐA NOĆNIH VUKOVA ČESTITAO POBEDU DODIKU I CVIJANOVIĆEVOJ: Nek vam Bog da snagu u borbi sa svetskim zlom i neprijateljima! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Predsednik ruskog moto-kluba "Noćni vukovi", Aleksandar Zaldastanov Hirurg, čestitao je Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD pobedu na opštim izborima u BiH.

"Vi ste pravi sin srpskog naroda sa kojim Srbi vezuju svoju nadu na ponovno rođenje", poručio je Zaldastanov Dodiku u snimku objavljenom na njegovom Fejsbuk profilu.

On je naglasio da je veoma simbolično što se pobeda Dodika i Željke Cvijanović na opštim izborima u BiH poklopila sa danom sećanja na svete srpske careve i rođendanom predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Zaldastanov je rekao da je grupa "Noćnih vukova" došla u Sevastopolj u Hersones, u hram u kojem je prema predanju kršten ruski knez Vladimir 987. godine, da se zahvale Gospodu za tu pobedu.

foto: Printscreen Facebook/Aleksandar Hirurg Zaldastanov

"Došli smo na zahvalnu molitvu Gospodu, koji vam je poklonio pobedu. Neka vam Bog podari snagu, fizičku i duhovnu, u borbi sa svetskim zlom, u borbi sa neprijateljima Rusije i Srbije. Neka vas Bog čuva", poručio je Zaldastanov.

On je nakon molitve u hramu rekao da je uvek postojao duhovni molitveni most sa Republikom Srpskom, a da je danas napravljen novi put i budućnost koja je vezana sa ponovnim rođenjem.

"Molim Boga da mu (Dodiku) da snagu, koja će biti potrebna jer je on pod napadom i njemu je potrebna naša podrška i duhovna i zemaljska. Јer sada se fokus pomera tamo", poručio je Zaldastanov.

Kurir.rs/RTRS

Foto: Printscreen Facebook/Aleksandar Hirurg Zaldastanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track