RESTART SRPSKA ČEŠLJA IMOVINU OPOZICIJE: Ovo je vila Branislava Borenovića (VIDEO)
Foto: Screenshot

tuga

RESTART SRPSKA ČEŠLJA IMOVINU OPOZICIJE: Ovo je vila Branislava Borenovića (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Kažu da je opozicija ugrožena, ali ipak - njihova imovina raste nesrazmerno njihovoj plati. Kako je to moguće, pitaju se u organizaciji Restart Srpska.

"Ubrzo ćemo narodu otkriti i predstaviti 'poštene' političare tzv. opozicije, da vidite kako žive oni koji tobože sa režimom ne pregovaraju, a u stvarnosti mu daju legitimitet", najavio je u nedelju lider Restarta Stefan Blagić.

Već danas na stranici organizacije Retsart Srpska objavljen je video u kojem je prikazana vila Branislava Borenovića, predsednika Partije demokratskog progresa, uz podsećanje na njegovo obećanje da neće prihvatiti mandat niti rezultate izbora.

"Interesantno je da će opozicija prekosutra, kada se objave konačni rezultati ovih izbora, ponovo sesti u skupštinske klupe i primati platu od više hiljada maraka i neće uraditi apsolutno ništa da se bori sa ovom najgorom vlašću u istoriji Republike Srpske", rekao je Blagić u videu.

Restart Srpska ističe da ovim videom žele jasno da poruče da "opozicija ne postoji".

"Jedina opozicija je narod, a u parlamentima nikoga nećemo imati ko će nas zaista, iskreno i od srca predstavljati", poručuju iz Restarta.

Kurir.rs/Istinito.com

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track