DIVLJAO PO PUTU BEZ VOZAČKE! OSUĐEN UBICA TRI DEVOJKE U SARAJEVU: Almiru Ejuboviću 15 godina i 10 meseci robije (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

IZAZVAO JEZIVU NESREĆU

DIVLJAO PO PUTU BEZ VOZAČKE! OSUĐEN UBICA TRI DEVOJKE U SARAJEVU: Almiru Ejuboviću 15 godina i 10 meseci robije (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Veće Kantonalnog suda u Sarajevu, kojim je predsedavao sudija Husein Delalić, danas je Almira Ejubovića osudilo na 15 godina i 10 meseci zatvora zbog teške nesreće u kojoj su poginule tri devojke.

Almir Ejubović je 29. juna, upravljajući BMW, izazvao nesreću na autoputu A-1 u kojoj su poginule Ajla Ibrica, Nađa Neradin i Lejla Oruč.

Optužen je za teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnom posledicom. On se tereti da se, upravljajući svojim neregistriranim vozilom BMW X5 bez vozačke dozvole, s postavljenim nepripadajućim i nevažećim registarskim tablicama, kretao iz pravca Vlakova prema Vogošćanskoj petlji brzinom od oko 166 kilometara na sat.

On je tada izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo levom bočnom stranom vozila na saobraćajni znak koji označava razdvajanje kolovoza, potom na zaštitnu metalnu ogradu u dužini od oko 15 metara, a potom i na metalni stub.

U njegovom vozilu poginule su Lejla Oruč, Nađa Neradin i Ajla Ibrica, dok se teško povređena Ajla Oruč 13. jula probudila iz kome.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track