STANIVUKOVIĆ DANAS DAJE IZJAVU U POLICIJI: Poslanik PDP  priveden juče zbog dešavanja na protestima u Banjaluci!
Foto: RTRS

efikasno

STANIVUKOVIĆ DANAS DAJE IZJAVU U POLICIJI: Poslanik PDP priveden juče zbog dešavanja na protestima u Banjaluci!

Bosna i Hercegovina -

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS-a Draško Stanivuković danas će dati izjavu policiji, koja ga je sinoć privela, na osnovu raspisane potrage zbog sumnje da je počinio više prekršaja i krivičnih dela 30. decembra u Banjaluci.

Stanivuković je zadržan u pritvoru 24 sata, a u policiji je sinoć bio i njegov advokat, u čijem prisustvu će danas dati izjavu policiji.

Priveli su ga policajci u civilu, nakon što je prethodno na društvenim mrežama objavio snimak da slobodno šeta, iako je za njim raspisana potraga.

Iz njegovog tima su saopštili da se protiv Stanivukovića "vodi montirani proces".

"Cilj je krivični progon i sprečavanje daljeg političkog delovanja Draška Stanivukovića pod svaku cenu. Poručujem im: Nećete moći da me krivično osudite jer nisam kriv i jer ne postoje dokazi! Nećete moći da zaustavite podršku ljudi koju imam. Izgubićete sada, ali i za dve godine", poručio je Stanivuković, citirali su iz njegovog tima izjavu koju im je dao u kratkom telefonskom razgovoru.

Za njim, kao i za Davorom Dragičevićem, i još nekim osobama iz grupe "Pravda za Davida" raspisana je poternica zbog sumnje da su počinili krivična dela i prekršaje 30. decembra, nakon protesta u Banjaluci, saopšteno je ranije iz policije.

Kurir.rs/novi.ba

Foto: RTRS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track