DANAS KOMEMORACIJA I SAHRANA SLAVIŠE KRUNIĆA: Poslednji pozdrav banjalučkom privredniku UBIJENOM U SAČEKUŠI!
Foto: Printscreen Avaz.ba

istraga u toku

DANAS KOMEMORACIJA I SAHRANA SLAVIŠE KRUNIĆA: Poslednji pozdrav banjalučkom privredniku UBIJENOM U SAČEKUŠI!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - U Banjaluci će danas biti održana komemoracija Slaviši Kruniću koji je ubijen u sačekuši, a zatim će biti sahranjen na groblju u Glamočanima u opštini Laktaši.

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povređena iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen. MUP RS je podneo izveštaj Tužilaštvu Republike Srpske protiv Emilija Balde, Benedija Đukanovića i Željka Kovačevića koji se terete za teško ubistvo Krunića i Pavlovića, te za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život Goranu Iliću.

Braća Nermin i Armin Ćulum iz Sanskog Mosta i Goran Milanović koji su uhapšeni u utorak pušteni su na slobodu. U nadležnost Tužilaštva predat je samo Emilio Baldo, dok je drugi osumnjičeni Benedi Đukanović u begu.

Iste noći kada je Krunić ubijen, Đukanović je napustio Banjaluku, a to je potvrdio i entitetski ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto printscreen Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track