NOVI DETALJI UBISTVA BANJALUČKOG BIZNISMENA: Ubica Željko Kovačević prišao autu da overi žrtve, pa i sam likvidiran kad ga je upucao Krunićev vozač!
Foto: Youtube/Printscreen, ATV BL

vatreni okršaj u glamočanima

NOVI DETALJI UBISTVA BANJALUČKOG BIZNISMENA: Ubica Željko Kovačević prišao autu da overi žrtve, pa i sam likvidiran kad ga je upucao Krunićev vozač!

Bosna i Hercegovina -

Napadač Željko Kovačević, koji je upucan posle ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, pogođen je kada je prišao izrešetanom vozilu da vidi da li je usmrtio svoju metu.

Izvor blizak istrazi je kazao da je na njega tada zapucao teško ranjeni član Krunićevog obezbeđenja i vozač auta Goran Ilić.

Napadači su ispalili rafale na “tojotu” u kojoj su bili Krunić, Pavlović i Ilić, pa je Kovačević potom krenuo ka vozilu da vidi da li su žrtve likvidirane.

Tada ga je Ilić upucao i pogodio ga u stomak.

Krunić
Krunićfoto: Youtube/Printscreen

Zbog dvostrukog ubistva u Glamočanima kod Laktaša uhapšen je i pritvoren Emilio Baldo. Još se traga za Benedijem Đukanovićem koji je sa mesta zločina pobegao u belom “golfu 7”.

Pretpostavlja se da Kovačević i Đukanović stoje iza samih ubistava dok je Baldo javlio kada je “meta” krenula prema mestu sačekuše.

Podsetimo, napadači su pratili Krunića neko vreme i znali su tačno kuda i kada se kreće.

Kobne noći, 22. aprila, čekali su skriveni u žbunju na putu za Krunićevo imanje. Kada je “tojota” naišla osuli su rafalnu paljbu.

Neposredno pre ubistva Baldo, Kovačević i Đukanović sedeli su u jednom kafiću u Glamočanima. Policija je do sada pronašla dve puške s okvirima, za koje se sumnja da su korišćene u ubistvu.

Kurir.rs/Glas Srpske Foto: Youtube/Atvbl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track