UŽAS U SARAJEVU: Pred majkom izmasakrirao brata, pa otišao na kafu kod prijatelja
Foto: Twitter/Printscreen

opkoljen i uhapšen

UŽAS U SARAJEVU: Pred majkom izmasakrirao brata, pa otišao na kafu kod prijatelja

Bosna i Hercegovina -

Krvavi pir odigrao se u Sarajevu kada je Velid Alagić, poznatiji kao Vela, navodno u psihičkom rastrojstvu nožem izmasakrirao mlađeg brata Armina Alagića.

Kako se saznaje, Velid nožem brata ubo tri puta u stomak i pluća.

Da stvar bude gora, sve se odigralo pred očima njihove majke.

Kada je shvatio šta je uradio, pobegao je. Potom je na prozoru video majku svog prijatelja Almira Pazarca, poznatijeg kao Šeik od Alipašina, koji je odranije poznat policiji.

Nesrećna žena, ne znajući šta je uradio, pozvala ga je na kafu. U međuvremenu je stigao i Pazarac. Istovremeno, istražitelji su ispitivali majku braće Alagić i ona im je kazala da se, između ostalih, družio s Pazarcem.

Policajci su ubrzo opkolili Pazarčevu zgradu, a kako se saznaje, upravo Pazarac je otvorio vrata stana.

Almir Pazarac
Almir Pazarac foto: Instagram/Printscreen

I on sam je uhapšen jer se isprva mislilo da je pružao utočište Velidu. Posle je pušten na slobodu jer je pojasnio da nije saznao da je Valid izbo brata.

S druge strane, Velid, koji se sumnjiči za pokušaj ubistva, završio je u pritvoru.

Povređeni Armin prevezen je u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gde su mu lekari konstatovali teške povrede pa je zadržan na lečenju.

Prema nezvaničnim informacijama, Velid se u nekoliko navrata lečio u Jagomiru, a komšije pričaju da je poslednjih dana bio loš i da je teško podneo gubitak oca.

Inače, i ranije je punio stupce crne hronike. Tako je ranjen u pucnjavi koja se dogodila 2012. godine, takođe na Alipašinom Polju. Za njegovo ranjavanje sumnjičio se Anel Sejfović.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja