Najnovije vesti

HIT! BANJALUČKI PENZIONER JE PRVI FARAON U BIH: Uplatio održavanje grobnice 100 godina od trenutka svoje smrti!
Foto: Printscreen YT, Profimedia

bosna ima piramide, a sada ima i faraona

HIT! BANJALUČKI PENZIONER JE PRVI FARAON U BIH: Uplatio održavanje grobnice 100 godina od trenutka svoje smrti!

Bosna i Hercegovina

Nakon piramida u Visokom, logično je bilo da se u BiH pojavi i prvi faraon. On je penzioner iz Banjaluke, koji je svoj radni vek proveo, logično, u inostranstvu. Banjalučki penzioner je, za razliku od svojih prethodnika, otišao korak dalje u zagrobnom životu, pa je s pravom poneo titulu prvog, zvaničnog faraona u BiH.

Poznata je činjenica da mnogi penzioneri uoči odlaska na “onaj svet” uplate grobno mesto kako bi rasteretili svoju porodicu. Međutim, kao što rekosmo, penzioner iz Banjaluke otišao je korak dalje. Tačnije 100 godina unapred.

foto: Printscreen/Youtube

– Imali smo nesvakidašnji zahtev od strane penzionera iz Banjaluke. Pored toga što je tražio da mu napravimo grobnicu za njegovog života, što je postalo normalna pojava, ovaj čovek je od nas zahtevao da uplati održavanje grobnice narednih 100 godina od trenutka svoje smrti – ispričao je odlično obavešteni izvor Srpskainfo.

Naravno, zahtev banjalučkog penzionera je ispunjen u potpunosti, a uplate će se voditi kao avansno plaćanje.

Na ovaj način prvi faraon u BiH ne samo da je olakšao posao svojim najbližima oko sahrane, već i generacijama posle, kojima će jedina “obaveza” biti da dolaze na groblje bez bilo kakvih obaveza oko plaćanja godišnjih naknada.

(Kurir.rs/Srpska info)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...