DODIKOVA ĆERKA GORICA ODGOVORILA INCKU PORUKOM: Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala
Foto: Printscreen/ Youtube

pISMO VISOKOG PREDSTAVNIKA

DODIKOVA ĆERKA GORICA ODGOVORILA INCKU PORUKOM: Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala

Bosna i Hercegovina -

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko pre dva dana uputio je pismo predsedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću pismo u u kome praktično optužuje srpski narod da nosi kolektivnu odgovornost za ratne zločine počinjene tokom proteklog rata u BiH, dobio je odgovor.

Naime, oglasila se Gorica Dodik, ćerka člana Predsedništva BiH iz redova srpskog naroda Milora Dodika, koja je na svoj način odgovorila na pismo Visokog predstavnika.

Ona je, naime, Incku poslala poruku na svom Twitter profilu:

"Srpska s tobom nije stala, Srpska s tobom nije stala, nebitna si stavka mala", napisala je Gorica Dodik dodajući tekstu emotikone nota.

Bosanski mediji krenuli su tragom stihova i utvrdili da je reč o pesmi "Mala Plava" koju je kako mediji u federaciji tvrde Dodikova ćerka preformulisala, a u originalnoj verziji glasi: "Ja sa tobom nisam stala, ja sa tobom nisam stala, nebitna si stavka mala..."

Kurir.rs/Slobodna Bosna/Nezavisne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track