ZVONIMIR NIKOLIĆ KNJIŽEVNIK: Drug mi je rekao da je u Sarajevu za tri dana video više poršea nego u Kopenhagenu za četiri meseca
Foto: Printscreen Youtube/ EVENTS in SARAJEVO

Zanimljiv podatak

ZVONIMIR NIKOLIĆ KNJIŽEVNIK: Drug mi je rekao da je u Sarajevu za tri dana video više poršea nego u Kopenhagenu za četiri meseca

Bosna i Hercegovina -

Zvomimir Nikolić sarajevski pisac i kolumnista, govorio je za portal Source.ba o nizu tema o prošlogodišnjoj spornoj misi u Sarajevu, da li se oseća ugroženo kao Hrvat, o Želji i Grbavici, ljudima u Sarajevu, političarima, "belom hlebu", životu i preživljavanju u ovoj zemlji. Nikolić je tokom intervjua izneo i jedno zapažanje kad su se dotakli života i preživljavanja u BiH.

Nikolić je rekao da u BiH nikad i niko nije izračunao stvarni procentar zadovoljnih, za koje Nikolić smatra da nije zanemarljiv i izneo jedan zanimljiv podatak, koji je zapazio njegov prijatelj.

"Samo pogledajte automobile koje se voze po Sarajevu. Meni je drug koji je živeo u Kopenhagenu jednom rekao da je u Sarajevu video za tri dana više poršea nego u Kopenhagenu za četiri meseca. Tako da ima i ovde jedan veliki procenat zadovoljnih na koje niko ne računa", rekao je Nikolić.

Kurir.rs/Source.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track