KAKVE MERE, KAKVA KORONA: Skandalozan snimak iz diskoteke u Vitezu (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

pandemija

KAKVE MERE, KAKVA KORONA: Skandalozan snimak iz diskoteke u Vitezu (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Dok se broj osoba u pojedinim kantonima ograničava na 30-ak u Vitezu mere i koronavirus kao da ne postoje. U Egzotik klubu protekle večeri sudeći prema videosnimcima prisustvovao je veliki broj osoba, bez poštovanja mera Kriznih štabova.

Dok brojne zemlje regiona zbog povećanog broja obolelih uvode oštrije mere, a situacija u Bosni i Hercegovini ponovo se usložnjava, diskoteke u Srednjobosankom kantonu su krcate posetiocima uz muziku uživo.

Nepoštivanje mera fizičke distance i broja ljudi u zatvorenom prostoru, samo su neke od mera koje su prekršene u navedenoj diskoteci sudeći prema videosnimcima objavljenim na društvenim mrežama tokom protekle noći kada je sve prisutne zabavljala Tea Tairović.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona u nekoliko navrata organizovalo je racije tokom novogodišnjih praznika na planini Vlašić, ali i nakon praznika gdje su kontrolisali broj prisutnih osoba u objektima..

Međutim, dok se deo ugostiteljskih objekata i diskoteka na svoju štetu pridržava mera pandemije, drugi ipak ne mare za te mere i pune diskoteke.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja