DETALJI ZLOČINA KOD FOČE: Ovako je izgledao divlji pohod koji se završio ubistvom dečaka! Muškarac hteo da ubije svoje ćerke
Foto: Printscreen YT/RTRS vijesti

bacao bombe na policiju

DETALJI ZLOČINA KOD FOČE: Ovako je izgledao divlji pohod koji se završio ubistvom dečaka! Muškarac hteo da ubije svoje ćerke

Bosna i Hercegovina -

Jedan od komšija Borivoja Tešovića, koji je juče u selu Zavait kod Foče ubio dečaka, otkrio je nove detalje ovog strašnog zločina, javlja Klix.ba.

Kako je kazao, Tešović je ubio dečaka koji se nalazio u automobilu koji je slučajno naišao putem na kojem je on napravio zasedu.

Prema njegovim rečima, Tešović je juče boravio kod jednog komšije u selu, kada mu je iznenada kazao da će ubiti svoje ćerke.

Prema njegovim saznanjima, taj komšija je pretnje shvatio ozbiljno i odmah je upozorio Tešovićeve ćerke da se sakriju.

Nakon toga počinje Tešovićev divlji pohod. Uzeo je oružje koje je imao, puške i bombe, i počeo da maltretira jednog stanovnika sela. Terao ga je da ga vozi automobilom, tukao ga je i pucao u njega, ali je on na kraju uspeo da mu pobegne. Potom je, kako priča sagovornik Klix.ba, Tešović oborio jedno drvo na lokalni put, kako bi napravio zasedu. Tim putem je naišao automobil u kojem su se nalazili muškarac i dečak. Vozač je izašao kako bi pomerio drvo, a tada se pojavio Tešović te ga upozorio da ne sklanja drvo.

Kada je video naoružanog Tešovića, muškarac je počeo da beži u vozilu. No, Tešović je tada pucao ka automobilu i usmrtio dečaka koji se nalazio unutra.

Ubrzo nakon toga jake policijske snage stigle su u selo, ali Tešović nije želeo da se preda, već je na njih pucao i bacao bombe, nakon čega je likvidiran.

Inače, kako su otkrile komšije, Tešovićev otac je pre 20-ak godina krampom ubio svog strica, odnosno očevog brata.

Kurir.rs/Klix.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track