DRAMA ISPRED NOĆNOG KLUBA: Uhapšen nasilnik koji je pretukao državljane Srbije
Foto: printscreen

bijeljina

DRAMA ISPRED NOĆNOG KLUBA: Uhapšen nasilnik koji je pretukao državljane Srbije

Bosna i Hercegovina -

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su A.D. iz Bijeljine zbog sumnje da je počinio krivično delo nanošenja teške telesne povrede.

Policijskoj stanici Bijeljina, juče oko 1.45 prijavljeno je, da su u Ulici Stefana Dečanskog ispred noćnog kluba u Bijeljini, fizički napadnute osobe D.M. i N.M. obojica državljani Republike Srbije, piše Srpskainfo.

- Oštećene osobe su napadnute od strane NN muške osobe koja ih je više puta udarila u predelu glave usled čega je D.M. zadobio teške telesne povrede u vidu preloma vilice, dok je N.M. zadobio teške telesne povrede u vidu napuknuća vilice, navedene povrede su konstatovane od strane lekara Medicinskog centra, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Operativnim radom na terenu policijski službenici istog dana identifikovali su i pronašli osobu koja je nanelo teške telesne povrede.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta A.D. će uz izvještaj o počinjenom krivičnom delu teška telesna povreda biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:41

Nasilje u Srednjoj školi “Nikola Tesla” u Batočini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track