TERMINATOR BAKIR: Izetbegović najavio rešavanje iseljavanja robotima, neki ga savetovali da tako reši i izbore! VIDEO
Foto: EPA / Tatyana Zenkovich, Shutterstock

direktno

TERMINATOR BAKIR: Izetbegović najavio rešavanje iseljavanja robotima, neki ga savetovali da tako reši i izbore! VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Bakir Izetbegović je sinoć na stranačkom skupu zgrozio građane Bosne i Hercegovine izjavom da će "mlade i vojnike zamijeniti roboti", komentarišući problem iseljavanja u toj zemlji.

"Mlade koji odlaze moraćemo u velikoj meri da nadoknadimo visokotehnološkim tehnologijama i robotikom. Oružane snage ćemo morati da podržimo robotima, pre svega dronovima, odnosno letećim robotima", rekao je Izetbegović.

Nakon takve izjave, narod se odmah pobunio i na društvenim mrežama "zasuo" Izetbegovića trnjem i kamenjem, ali i urnebesnim šalama.

"Nemoj slučajno da povećavaš plate, niže cene da ljudi ne odu. Ali obećao je 100.000 radnih mesta, a više se zaposlilo, ali u inostranstvu. Bravo legendo, samo nastavi", "Kako je počelo i roboti će jurite vize da pobegnete“, „Zamislite da kažete ovo, odete na kafu i ručak, završite posao i dođete kući, legnite i upalite TV, a vidite da ste ovo rekli u Bosni i Hercegovini u izbornoj godini kada ste bore se da budete lider države. Gledate ovo i ne pitate se da li ste normalni“, samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Korisnici Tvitera otišli ​​su korak dalje i pustili mašti na volju u Fotoshopu.

Na primjer, Predrag Kojović, poslanik u Parlamentu BiH, objavio je na Tviteru fotografiju svoje glave postavljene na telo robota.

Poslanik u Parlamentu Federacije BiH Amer Obradović podelio je na svom profilu snimak "reakcije robota kada čuju da ih Bakir traži".

Državni zastupnik Saša Magazinović (SDP) je uz snimak Izetbegovićevog obraćanja tvitovao da mora da postoji "neka budala koja će nadoknaditi glasače SDA koji će robotima propasti na izborima".

Korisnik Tvitera koji je napisao: „Aljo je poverio Bosnu Erdoganu (predsedniku Turske), a Bakir će je prepustiti Masku (vlasniku Tesle i Spejs Eksa)“.

Kurir.rs/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track