HOROR KOD TESLIĆA! Pit bul napao decu, otac povređenog dečaka ga obesio
Foto: Shutterstock

republika srpska

HOROR KOD TESLIĆA! Pit bul napao decu, otac povređenog dečaka ga obesio

Bosna i Hercegovina -

Na području Teslića sinoć je N.A. obesio psa rase pit bul, nakon što je taj pas napao njegovog devetogodišnjeg sina.

Kako se saznaje sve se dešavalo sinoć oko 21.10 časova u selu Đulići.

- Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M, gde je bio pit bul koji je bio svezan lancem. U susednom dvorištu bilo je više dece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo sa lanca i preskočio u dvorište među decu, rekao je sagovornik.

Dodaje da su se deca prepala i počela da vrište i dozivaju pomoć.

- Otac jednog od deteta je odmah istrčao iz kuće i uspeo je da uhvati psa za lanac. Najverovatnije je uspeo nekako da ga ošamuti i zatim ga je obesio na drvo u blizini kuće, pojasnio je izvor Srpskainfo.

Nakon toga i taj čovek, ali i vlasnik psa je sve to prijavio policiji.

U PU Doboj su rekli da je sinoć oko 21.10 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su obesili psa pit bul.

- Istog dana oko 21.15 sati, obratio se i N.A. koje je prijavio da je udavio psa koji je u vlasništvu N.M. iz razloga što je isti u dvorištu njegove porodične kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina, pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležje krivičnog dela ''Mučenje i ubijanje životinja''.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track