05:41

Milorad Dodik intervju za centralni dnevnik

Centralni dnevnik

SAMOSTALNOST REPUBLIKE SRPSKE JEDINO RACIONALNO REŠENJE! Dodik: Protivnicu nisam pominjao u kampanji, a neću ni sada

Bosna i Hercegovina -

U intervjuu za centralni dnevnik kurir televizije govorio je kandidat za predsednika Republike Srpske, Milorad Dodik.

- Održao sam, samo što se tiče mitinga, preko 150 mtitinga, na kojima smo govorili o našim porukama. Bilo je bezbroj medijskih nastupa i drugih aktivnosti koje smo imali sa običnim ljudima. Naša kampanja se upravo bazirala na dodiru s ljudima i mogu da kažem da sam veoma zadovoljan.

Na pitanje šta misli o svojoj protivnici Jeleni Trivić, Dodik je odgovorio:

- Niti imam problem, niti hoću ni da budem deprimiran, niti impresioniran time što ona radi. To je njen izbor. Moram da kažem da u svojoj kampanji nju nisam pominjao, možda nešto što je apsolutno izvan logike što je govorila, ali političke logike i ljudske logike, ali po pravilu nisam komentarisao njene stavove. Ljudi to znaju. Neću ni sada - rekoa je Dodik.

Po pitanju samostalnosti Republike Srpske Dodik je izjavio da bi to bilo jedino racionalno rešenje.

– Ja mislim da je jedino racionalno i da bi svi bolje živeli jeste da se mi razdvojimo i da živimo kao dobre komšije i da niko nikome ništa ne nameće.- tvrdi Dodik.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track