SEJO ISPUNIO OBEĆANJE ALI VANDALI NE MIRUJU Ugostitelj platio gostima iz Srbije večeru i nove gume, a jutros stradala još 3 vozila
Foto: Printscreen Facebook

sramota u sarajevu

SEJO ISPUNIO OBEĆANJE ALI VANDALI NE MIRUJU Ugostitelj platio gostima iz Srbije večeru i nove gume, a jutros stradala još 3 vozila

Bosna i Hercegovina -

Pošto se u javnosti pojavila informacija da su građanima Srbije koji su došli da dočekaju Novu godinu u Sarajevu probušene gume, javio se sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović koji je obećao da će pokriti sve troškove nastale štete.

Brajlović je ispunio obećanje, a kako piše Klik.ba, osim što je platio nove gume, počastio ih je i večerom u svom restoranu.

Informacija o razvoju događaja podeljena je na Fejsbuk stranici "Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka. Širimo ljubav, a ne mržnju", nakon što je Brajlović na društvenim mrežama podelio informaciju da je spreman da plati odštetu.

Kako prenosi Klik.ba, preko ove stranice oglasio se jedan od vlasnika oštećenih automobila Bojan Gregurek koji je napisao da je zahvalan na svemu što je Brajlović učinio za njega i njegovog zeta, koji je vlasnik drugi oštećeni automobil.

„Samo želim da vas obavestim da je Sejo ispoštovao svaku reč i zaista kupio sve nove gume, platio montažu, balansiranje i dobili smo besplatnu večeru“, napisao je vlasnik oštećenog automobila na početku svog posta.

Navodi i da je nakon ovog nemilog događaja u Sarajevu upoznao mnogo divnih ljudi, koji su se svim silama trudili da im olakšaju boravak dok se situacija ne riješi.

„Vjerujem da smo ovim lošim gestom upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika kafane "Luka" iz Sarajeva, kao i velikog gospodina Seje, koji je sve finansirao. Svako je pružio bezuslovnu pomoć kako je znao i ume. Mogu samo da kažem hvala tom čovjeku koji nam je omogućio da upoznamo divne ljude iz Sarajeva“, dodao je Gregurek.

Sve je za Klik.ba potvrdio Sejo Brajlović, koji je izjavio da nije sam učestvovao u ovom humanom činu. Naime, i njegov prijatelj Gabrijel iz Travnika želeo je da pomogne komšijama iz Srbije i dao im je po 100 evra za putne troškove.

Vozila srpskih registracija ponovo na meti vandala, tri oštećena tokom noći

Tokom vikenda u Sarajevu se dogodio nemili događaj kada su na dva automobila srpskih registracija izbušene gume. Istu neprijatnost jutros su doživela još tri državljana Srbije, navodi Klix.ba.

Tokom prethodne noći u opštini Centar su izbušene gume na tri automobila, potvrđeno nam je u sarajevskoj policiji.

Jedan od povređenih je i meštanin Užica, koji je tokom noći uredno parkirao automobil ispred broja 14 na obali Kulina bana, ali ga je jutros dočekalo neprijatno iznenađenje - četiri probušene gume.

Fotografije automobila sa probušenim gumama snimljene su jutros.

Nisu poznati počinioci ovog dela, kojim se nepotrebno blate građani Sarajeva, kao ni bušenja guma do kojih je došlo tokom vikenda.

Portalu Klik.ba javili su se vlasnici ugostiteljskih objekata sa područja opštine Centar kako bi upozorili da je veliki broj vandalizma na automobilima stranih registarskih oznaka. Ističu da je lomljenje prozora i krađa čest slučaj i kada su automobili turista u pitanju, i tvrde da policija minimalno radi po ovom pitanju.

(Kurir.rs/Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track