TRI NARODA U BIH NE MOGU DA DOĐU DO DOGOVORA ZBOG NJIH! Borovčanin tvrdi: Njihov uticaj će dovesti do najgoreg
Foto: Kurir Televizija

KURIR TV

TRI NARODA U BIH NE MOGU DA DOĐU DO DOGOVORA ZBOG NJIH! Borovčanin tvrdi: Njihov uticaj će dovesti do najgoreg

Bosna i Hercegovina -

RIA Novosti u prognozama za 2023.godinu navode da je Evopa postala najvrelije mesto na svetu i da se u ovoj godini može desiti da eksplodira ne samo KiM-već i Bosna i Hercegovina.

Bojan Borovčanin, predsednik Udruženja nacionalna inteligencija NIT, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je otkrio glavni problem koji okupira BiH.

01:56

SAMO IM ONI STOJE NA PUTU DO DOGOVORA! Borovčanin tvrdi: Zajednički jezik 3 naroda u BiH bi postojao da NJIHOV UTICAJ NE POSTOJI

- Kada bi se smanjio uticaj stranog faktora na Balkanu, a tako i u BiH. Mislim da bi predstavnici sva 3 konstitutivna naroda došli do zajedničkog jezika. Uvek je strani faktor problem. Mi možemo da pričamo šta hoćemo, ali je definitivno raspad Jugoslavio bio zaslužan od strane zapadnih sila - rekao je Borovčanin.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track