MUŠKARCA IZBACILI IZ ZGRADE PIO FONDA JER JE NOSIO ŠORTS: Kad se vratio SVI GLEDALI U NJEGA zbog onoga što je obukao (FOTO)
Foto: Printskrin Tviter

HIT!

MUŠKARCA IZBACILI IZ ZGRADE PIO FONDA JER JE NOSIO ŠORTS: Kad se vratio SVI GLEDALI U NJEGA zbog onoga što je obukao (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Ako se tokom leta uputite u bilo koju instituciju morate biti pristojno obučeni. Istina je da nas visoke temperature teraju da budemo "nepristojni" jer temperature preko 35 Celzijusovih zahtevaju da imamo što je manje moguće garderobe na sebi.

Međutim, u kategoriji "pobednik dana na Tviteru" pojavila se fotografija muškarca koji nije pušten u zgradu PIO fonda u Mostaru jer je, navodno, došao u šortsu te je samim tim bio neprikladno obučen za instituciju.

- U butiku preko puta kupio je haljinu i sve je okej - piše u objavi na Tviteru.

Na fotografiji na ovoj društvenoj mreži se vidi muškarac u japankama i u plavoj tačkastoj letnjoj haljini uredno čeka svoj red.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove mreže.

- Radila sam na šalteru. Imala sam dva "slučaja". Jedan je od devojke uzeo dugačku suknju i sve nas zabavio. Drugog nisu pustili u urednim bermudama, pa je kupio molerima par piva da sede u ulazu u gaćama, a on obukao radno odelo - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Važno je da nije iznad kolena.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track