STEFAN RAZBIO SEBI GLAVU U KAFANI ZBOG ŠEMSINE PESME: Završio u hitnoj, ima otvorene rane, a nalaz doktorke HIT NA MREŽAMA (FOTO)
Foto: Instagram/crnahronikabih, Facebook/Hercegovački.ba

neverica

STEFAN RAZBIO SEBI GLAVU U KAFANI ZBOG ŠEMSINE PESME: Završio u hitnoj, ima otvorene rane, a nalaz doktorke HIT NA MREŽAMA (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Mladić Stefan K. (25) teško je sebi povredio glavu tokom veselja u jednom ugostiteljskom objektu u Gradiškoj. Stefana je prema nezvaničnim navodima portala Crna hronika BiH pogodila pesma koju peva pevačica narodne muzike Šemsa Suljaković zbog čega je sebi navodno razbio čašu o glavu. Veseljak je potom usred noći završio u lokalnoj hitnoj pomoći. - Razbio čašu od glavu. Pogodila ga pesma od Šemse Suljaković "Pristajem na sve". Na čelu ima dve posekotine i otvorenu ranu na glavi. Kontrola i previjanje kod nadležnog lekara - piše između ostalog u nalazu doktorke koja je zbrinula povređenog mladića.

Stefan Kojić, Goražde, Šemsa
foto: Instagram/crnahronikabih

Nesvakidašnji događaj dogodio se navodno prošle subote, međutim, nije poznato da li je lekarski izveštaj koji kruži društvenim mrežama stvaran ili je reč o fotomontaži.

Stefan Kojić, Goražde, Šemsa
foto: Facebook/Hercegovački.ba

Komentari na društvenim mrežama svakako ne prestaju da se ređaju, a objava je nasmejala veliki broj korisnika društvenih mreža.

- Kralj - navodi se na fotografiji na kojoj se vidi previjeni mladić sa krvavom košuljom.

Jedan mladić iz Banjaluke, podsetimo, takođe je završio u urgentnom zbog posekotine i potresa mozga nakon što je sam sebe udario flašom u glavu jer ga je pogodila pesma.

Sličaj slučaj zabeležen je pre nekoliko meseci i u Beogradu kad je mladić (21) sam sebe udario flašom u glavu jer ga je pogodila pesma "Dođi da ostarimo zajedno" od Šabana Šaulića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track