POLICAJKA DŽENANA OTKRILA MONSTRUMU GDE SE KRIJE NIZAMA SA BEBOM?! Tužilaštvo proverava šokantne informacije! DALA MU TAČNU ADRESU
Foto: Printscreen/Instagram

skandalozno

POLICAJKA DŽENANA OTKRILA MONSTRUMU GDE SE KRIJE NIZAMA SA BEBOM?! Tužilaštvo proverava šokantne informacije! DALA MU TAČNU ADRESU

Bosna i Hercegovina -

Tužilaštvo proverava navode da li je policijska službenica koja se navodno zove Dženana otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, a zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Avaz navodi da je Sulejmanu lokaciju otkrila upravo policajka i da je MUP Tuzlanskog kantona o tome obavestio postupajuću tužiteljku. Ukoliko se to pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, reč je o skandaloznom činu.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, rekla je ranije da je nesrećna žena bila kod nje sedam dana sa detetom pre nego što ju je krvnik pronašao.

- Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gde se krije - rekla je Zijada.

Tetka tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

- Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobegla kod mene sa detetom od tog nasilnika - kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio suprugu i majku Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu i građanina Nedima Pamukovića.

(Kurir.rs/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track