SIN NOVINARKE DOŽIVEO TORTURU NA LETOVANJU U HRVATSKOJ! "Pozvao me u 2.33 noću, bila sam šokirana kad sam čula šta mu treba"
Foto: Tayfun Salci / Zuma Press / Profimedia

odbio da plati taksi, usledio horor

SIN NOVINARKE DOŽIVEO TORTURU NA LETOVANJU U HRVATSKOJ! "Pozvao me u 2.33 noću, bila sam šokirana kad sam čula šta mu treba"

Hrvatska -

Nekadašnja urednica kulture u londonskom Tajmsu, a danas kolumnistkinja tabloida Dejli mejl Sara Vajn, napisala je tekst o turističkom iskustvu svog sina koje je navodno imao u Hrvatskoj.

U svom tekstu ona piše da ju je sin nazvao u 2.33 tokom noći, što ju je, navodi, samo po sebi prepalo.

"Bila sam van sebe“

"Uzela sam telefon i ostala šokirana. Bio je to moj sin, na odmoru u Hrvatskoj. Rekao je da ga taksista Ubera vozi nazad u apartman koji je unajmio s prijateljima. Međutim, vozač je tražio dodatnih 60 evra, koje moj sin nije imao“, piše Vajn u kolumni koja je objavljena danas u Dejli mejlu.

"Kad je moj sin odbio da plati, vozač je krenuo da urla na njega na hrvatskom, zaključao je vrata auta i nastavio da vozi dalje od apartmana, u drugi deo grada. Zaključan u autu sa ljutitim Hrvatom, sin me prestravljeno nazvao za pomoć. Bila sam van sebe“, piše Vajn.

"Devojci su rekli da je izbosti nožem“

Tvrdi da je uspela da mu pošalje novac preko e-bankarstva, nakon čega je podigao gotovinu sa bankomata i platio taksistu. Vajn navodi da je ceo odmor u Hrvatskoj bio pun sličnih loših iskustava.

"Jedne večeri jedna devojka se odvojila od društva, a trojica muškaraca zaustavila su je i tražila da im preda sav novac i telefon. Rekli su da će je inače izbosti nožem“, piše Vajn i upozorava čitaoce na opasnosti destinacija kao što je Hrvatska.

Britanska novinarka nije navela ime grada u kojem je došlo do navodnog incidenta ni kada se to dogodilo.

Kurir.rs/Index.hr/Vine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track