DŽENANA NIJE JEDINA POD ISTRAGOM: Više policajaca iz Tuzle osumnjičeno za pomaganje monstrumu iz Gradačca! ISPLIVALI NOVI DETALJI
Foto: Shutterstock, Printscreen Društvene Mreže, Printscreen

traži se doušnik

DŽENANA NIJE JEDINA POD ISTRAGOM: Više policajaca iz Tuzle osumnjičeno za pomaganje monstrumu iz Gradačca! ISPLIVALI NOVI DETALJI

Bosna i Hercegovina -

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno sprovodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

Lokalni mediji navode da se zbog moguće veze sa trostrukim ubicom pod istragom trenutno nalazi više policijskih službenika iz lokalne ispostave policije.

- Istraga se sprovodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i delovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu - rekao je izvor upućen u istragu za Klix.

Tokom istraga trebalo bi da bude otkriveno i ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevenčana supruga sa detetom. Lokalni mediji su ranije preneli da je u pitanju policajka sa kojom je bio u vezi i koja se navodno zove Dženana, međutim, to se ne može tvrditi sa sigurnošću dok istraga ne bude završena.

Dženana Selimović
foto: Printscreen/Facebook

Porodica nesrećne žene je direktno optužila policajku da je otkrila Sulejmanoviću da se Nizama krila kod tetke. Jedna rođaka objavila je i fotografiju policajke.

- Moju tetku nije ubio samo Nermin nego i Dženana zajedno sa njim - napisala je rođaka.

Dženana Selimović
foto: Printskrin/Facebook

Policija je kivna i na sudiju koja je samo četiri dana pre ubistva odbila da Sulejmanoviću odredi zabranu prilaska pogrešno procenivši da nema opasnosti za žrtvu.

Pomahnitali Nermin Sulejmanović, podsetimo, tokom krvavog pohoda usmrtio je u petak tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca gde je ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio njihovu suprugu i majku Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu i građanina Nedima Pamukovića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track