POTVRĐENE TVRDNJE! Evo u kakvom su odnosu bili monstrum i policajka! Zna se gde je Dženana bila dok su Nizamu SPUŠTALI U ZEMLJU
Foto: Facebook, Instagram

novi detalji

POTVRĐENE TVRDNJE! Evo u kakvom su odnosu bili monstrum i policajka! Zna se gde je Dženana bila dok su Nizamu SPUŠTALI U ZEMLJU

Bosna i Hercegovina -

Trostruki ubica Nermin Sulejamnović prema nezvaničnim sznanjima Avaza bio je u ljubavnoj vezi sa policajkom koja mu je navodno otkrila lokaciju na kojoj se krila njegova nevenčana supruga sa bebom!

Ured glavnog tužioca i menadžmenta Uprave policije MUP-a TK održao je u ponedeljak hitan sastanak na kome je bilo govora o postupanju institucija u vezi sa prijavljenim krivičnim delom nasilja u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je Sulejmanović ubio u prenosu uživo na Instagramu.

Nermin Sulejmanović
foto: Drustvene Mreže

Lokalni mediji navode da se utvrđuje ko je od pripadnika policije javio Sulejmanoviću gde se nalazi Nizama koja se krila kod tetke i kakva je uloga policijske službenice Dženane S. u celoj priči. Avaz navodi da su spekulacije definitivno potvrđene i da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gdje se krije Nizama sa ćerkicom.

Dženani, koja se nalazi van granica BiH odnosno na letovanju u Italji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom. Čeka se njeno saslušanje.

Dženana Selimović
foto: Printskrin/Facebook

Sulejmanović je osuđivan za različita krivična dela, između ostalog, monstrum je osuđen pre 15-tak godina za pokušaj ubistva, a to je Selimović sigurno znala.

- Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Dženana S. bila je s njim u vezi, ali se sada proverava njena uloga u ovom predmetu.

Porodica je inače od prvog dana tvrdila da je upravo Dženana S, koja se poznavala sa Nizamom, javila monstrumu lokaciju.

Policija i Tužilaštvo prema saznanjima istražuju još jednog policijskog službenika koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je nakon supruge oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu. Tom prilikom je teško ranio i Denisovu majku, a potom i policajca koji je pokušao da ga obuzda.

Nizama je sahranjena u ponedeljak na groblju pored lokalne džamije u Mionici kod Gradačca.

(Kurir.rs/Avaz)

Bonus video:

00:32

UPUCAO SE TROSTRUKI UBICA IZ GRADAČCA: Ženi ispalio metak u čelo u uživo prenosu na Instagramu! Ubio se pred policijom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track