ŠOK DETALJI ISTRAGE! Inspektor osumnjičen da je pomagao trostrukom ubici?! ĆERKA KOMANDIRA SE HVALILA KAKO PIJE KAFU SA MONSTRUMOM
Foto: Shutterstock, Printscreen Društvene Mreže, Printscreen

nova saznanja

ŠOK DETALJI ISTRAGE! Inspektor osumnjičen da je pomagao trostrukom ubici?! ĆERKA KOMANDIRA SE HVALILA KAKO PIJE KAFU SA MONSTRUMOM

Bosna i Hercegovina -

Policija i tužilaštvo vode istragu protiv inspekora policije zbog sumnje da je imao kontakte sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem.

Avaz navodi da je u pitanju visokopozicionirani inspektor iz policijske stanice Gradačac za koga istražitelju sumnjaju da je duže vreme bio u kontaktu sa Sulejmanovićem. Inspektor i Sulejmanović su navodno zajedno trenirali u teretani, a monstrum mu je neko vreme bio i lični trener.

Ćerka osumnjičenog inspektora, kako navode lokalni mediji, takođe je bila prijateljica sa Sulejmanovićem, ali je nakon monstruoznog zločina izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža.

Redakcija portala Crna-Hronika nezvanično saznaje da se ćerka "samostalnog inspektora i komandira policije" hvalila na društvenim mrežama kako pije kafu sa Sulejmanovićem.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen/Instagram

Ured glavnog tužioca i Uprava policije MUP-a TK, podsetimo, održali su u ponedeljak hitan sastanak na kome je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim krivičnim delom nasilje u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović koju je Sulejmanović ubio u prenosu uživo na Instagramu.

Pokrenuta je opsežna istraga kako bi se utvrdilo da li je neko iz vrha policije sarađivao sa Sulejmanovićem, koji je odavno poznat kao osoba iz kriminogene sredine, a kamoli da li je pomogao vezano za slučaj Nizame Hećimović.

MUP TK zbog istrage ne želi otkrivati detalje.

Za Avaz je nezvanično potvrđeno da je trostruki ubica bio u ljubavnoj vezi s policajkom Dženanom S. (22) za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama s ćerkicom.

Dženana Selimović
foto: Printskrin/Facebook

Policajka se inače nalazi van granica BiH odnosno na letovanju u Italiji.

Porodica ubijene žene odmah nakon ubistva javno je objavila fotografiju Dženane S. koju je optužila da je javila Sulejmanoviću da se Nizama sa detetom krije kod tetke.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je suprugu Nizamu Hećimović u petak u prenosu uživo na društvenim mrežama, a potom je otišao do grada i usmrtio oca i sina Đengiza i Denisa Ondera koje je poznavao od ranije i sa kojima je bio u sudskom sporu.

Nizama Hećimović (38), žrtva pomahnitalog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je u ponedeljak na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Đengiza i Denisa ispratilo je na večni počinak više stotine građana Gradačca u utorak.

(Kurir.rs/Avaz/Crna-hronika.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track