MONSTRUM ISPALIO SEBI METAK U GLAVU: Objavljena fotografija mrtvog ubice iz Gradačca! JEZIVA SCENA NA FARMI (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: YouTube/Avaz TV, Printscreen/instagram

užas

MONSTRUM ISPALIO SEBI METAK U GLAVU: Objavljena fotografija mrtvog ubice iz Gradačca! JEZIVA SCENA NA FARMI (UZNEMIRUJUĆE)

Bosna i Hercegovina -

Nermin Sulejmanović, trostruki ubica iz Gradačca, pucao je sebi u glavu za volanom BMW-a, vidi se na fotografiji koju je u utorak objavio Avaz.

Dok se društvenim mrežama šire teorije zavere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca živ i da je navodno pobegao u Italiju, Avaz je objavio fotografiju koja potvrđuje da je Sulejmanović kobnog dana, okružen policijom, počinio samoubistvo!

Nermin Sulejmanović
foto: Dnevni Avaz

Na fotografiji se vidi da se Sulejmanović ubio u vozilu BMW koje je bilo parkirano ispred farme u mestu Donja Ledenica.

Avaz je prethodno objavio da niko ne želi da preuzme njegovo telo iz mrtvačnice u Tuzli, čak ni otac, tako da nije poznato ni kada će biti sahranjen.

Nermin Sulejmanović, podsetimo, ubio je u petak nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i oca i sina Đengiza i Denisa Ondera. Brutalno ubistvo supruge Nizame prenosio je na Instagramu.

(Kurir.rs/Avaz)

Bonus video:

02:55

MONSTRUM IZ MLADENOVCA SE NIJE PRIPREMAO ZA KRVAVI PIR! Radulović: Ostalo mu je metaka i okvira, a TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja