DŽENANA PREMEŠTENA U GRADAČAC PO KAZNI: Isplivali novi detalji iz karijere mlade policajke! PROBLEME PRAVILA I U TUZLI?!
Foto: Facebook, Instagram

istraga

DŽENANA PREMEŠTENA U GRADAČAC PO KAZNI: Isplivali novi detalji iz karijere mlade policajke! PROBLEME PRAVILA I U TUZLI?!

Bosna i Hercegovina -

Policajka Dženana S, koja je bila u kontaktu sa trostrukim ubicom Nerminom Sulejmanovićem, prebačena je u stanicu u Gradačcu po kazni!

Avaz otkriva da je karijera policajke Dženane već bila kompromitovana i da je mnogo ranije bilo elemenata za njenu suspenziju odnosno za isključivanje iz redova onih koji treba da štite građane i sprovode zakone.

Dženana je navodno radila u PU Centar u Tuzli da bi nakon otkrića da je imala neprofesionalnu komunikaciju sa osobama iz kriminalnog miljea premeštena na rad u malu policijsku stanicu u Gradačcu.

Nermin Sulejmanović
foto: Screenshot Instragam

Istražitelji su navodno došli do fotografija koje dokazuju da je policajka sem monstruma iz Gradačca imala kontakte i s drugim osobama iz kriminogene sredine i da je neretko zajedničke fotografije objavljivala na svom profilu na Instagramu.

Avaz podseća da je nakon što je obznanjeno da je Dženana imala bliski kontakt s pomahnitalim ubicom Nerminom Sulejmanovićem usledila odluka MUP TK da se suspenduje.

Lokalni mediji su nakon ubistva prenosili nezvanične informacije da je Dženana bila u ljubavnoj vezi sa Nerminom Sulejmanovićem, a da je ubijena Nizama Hećimović, nevenčana supruga ubice, znala za njih i da je zbog toga dobijala batine.

Advokat policajke je međutim demantovao te informacije.

(Kurir.rs/Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track