POKUŠAJ UBISTVA U ULCINJU: Dve grupe ušle u sukob, pa potegli NOŽ, dvojica IZBODENA! Mladić (22) hitno uhapšen
Foto: Shutterstock

POKUŠAJ UBISTVA U ULCINJU: Dve grupe ušle u sukob, pa potegli NOŽ, dvojica IZBODENA! Mladić (22) hitno uhapšen

Crna Gora -

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenje bezbjednosti Ulcinj, priveli su lice osumnjičeno za ubistvo u pokušaju.

Naime, ulcinjskoj policiji sinoć je iz Službe hitne medicinske pomoći Ulcinj saopšteno da su u mestu Donji Štoj povređene dve osobe koje su ubodene oštrim predmetom.

Na lice mesta izašli su policijski službenici, a o događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po njegovom nalogu i ovlašćenju izvršen je uviđaj.

Sprovođenjem aktivnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica i rasvetljavanja događaja, pripadnici policije su se sumnjičili da je sinoć oko 22.25 sati u mjestu Donji Štoj došlo do fizičkog sukoba dve grupe lica i upotrebe nož, pri čemu je, kako se sumnja, M.P. (22) iz ​​Bara pomenutim alatom povredio lice J.B. u predelu stomaka, dok je lice N.B. (23) zadobio povrede u predelu ramena i leđa. Povređene osobe su prevezene u Opštu bolnicu Bar, gdje im je ukazana lekarska pomoć.

O svim okolnostima upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je krivično delo okarakterisao kao ubistvo u pokušaju, te je naložio da se M.P. liši slobode.

Uvidom u stan koji koristi M.P. pronađen je paket sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana težine 17,7 grama i digitalna vaga za precizno merenje.

Pored toga, M.P. imao i mali paket u kome se nalazila opojna droga marihuana.

Tužilac je naveo da je u radnjama M.P. stiču se elementi krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track