SLAVICA 15 DANA LEŽALA MRTVA, SIN PATIO PORED TELA MAJKE: Strašni detalji smrti majke i sina u Banjaluci - "DOTAKLI SMO DNO DNA"
Foto: Printscreen/FACE HD TV

SLAVICA 15 DANA LEŽALA MRTVA, SIN PATIO PORED TELA MAJKE: Strašni detalji smrti majke i sina u Banjaluci - "DOTAKLI SMO DNO DNA"

Bosna i Hercegovina -

Dotakli smo dno dna, poručio je nakon sahrane nedavno preminulih majke i sina u Banjaluci, gradiški humanitarac Dragoslav Šinik.

On kaže da su teško bolesna žena i njen sin koji je imao smetnje u razvoju, umrli zaboravljeni od svih.

"Danas u podne sahranili smo Slavicu Ilić i njenog sina Željka. Slavica je bolovala od karcinoma i kako se pretpostavlja, ležala je mrtva u njihovoj kući minimalno 15 dana. Nekoliko dana, Željko, koji je od rođenja imao smetnje u razvoju, patio je pored mrtve majke, gladan i žedan, dok i on nije dušu ispustio", kaže Šinik.

Dodaje da je strašno što za sve to vreme niko od komšija nije vrata otvorio, čak su i smrad trpeli danima, bez reakcije.

"Osim mene i radnika Gradskog groblja Banjaluka, nikog nije bilo na sahrani. Nije bilo ni opela, jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banjaluko, stidi se", poručuje Šinik.

Banjalučka policija je saopštila da je, nakon obavljene obdukcije dva tela, koja su pronađena u utorak, 12. septembra u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Rosulje, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog dela.

(Kurir.rs/BLportal/Srpskainfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track