DODIK O NAPADIMA NA REPUBLIKU SRPSKU: Cilj je da nam otmu imovinu
Foto: Beta/Miloš Miškov

OBJAVA NA INSTAGRAMU

DODIK O NAPADIMA NA REPUBLIKU SRPSKU: Cilj je da nam otmu imovinu

Bosna i Hercegovina -

Cilj svih napada i pritisaka kojima je izložena Republika Srpska je, pre svega, imovina i da se ona otme Republici, napisao je predsednik Srpske Milorad Dodik na svom Instagram nalogu.

- Rukovodstvo Srpske svih ovih godina, a posebno u poslednje vrijeme, uložilo je ogromne napore da u takvim okolnostima očuva stabilnost i obezbedi ekonomski rast u Srpskoj - naglasio je Dodik, prenosi RTRS.

Dodik je podsetio da je tokom sedmice prisustvovao posebnoj sednici Narodne skupštine na kojoj je pokazano srpsko jedinstvo i data podrška Željki Cvijanović.

U Beogradu je, navodi, prisustvovao otvaranju novoizgrađene glavne železničke stanice, što predstavlja veliku pobedu Srbije i srpskog naroda.

- U Kozarskoj Dubici otvoreni su novoizgrađeni objekti Banje "Mlječanica", u koju je do sada uloženo 27 miliona KM. Ponosan sam što Srpska ima kapacitete i sposobnosti da osmisli i izvede tako složene i važne projekte - poručio je Dodik.

(Kurir.rs/RTRS)

Bonus video:

00:20

IZ HRVATSKE DOLAZE SRAMNI PODACI O ŽRTVAMA U JASENOVCU! Dodik: Komunistička vlast je onemogućila identifikaciju svih žrtava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track