IZAŠLA IZ KOLA, PLJUNULA GA I PSOVALA: Sebija Izetbegović napravila SKANDAL, kamera sve zabeležila - Maltretirala čuvara bolnice!
Foto: fonet, Printscreen YT

IZAŠLA IZ KOLA, PLJUNULA GA I PSOVALA: Sebija Izetbegović napravila SKANDAL, kamera sve zabeležila - Maltretirala čuvara bolnice!

Bosna i Hercegovina -

Na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem Sebija Izetbegović, bivša generalna direktorka KCUS-a i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, izlazi iz automobila i prilazi kućici u kojoj je čuvar ove zdravstvene ustanove.

Sebija Izetbegović je u utorak ujutro, 5. decembra, napravila skandal kada je prišla čuvaru i pljunula ga jer joj nije dozvolio da uđe na ulaz za direktore.

Izetbegović je u utorak ujutro oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4, koja je namenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, čuvar joj nije dopustio da prođe, jer više nije direktorka.

Potom se odvezla do čuvara na kapiju kroz koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila, prišla čoveku i pljunula ga.

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čuvaru.

(Kurir.rs/Pressmedia)

Bonus video:

03:00

Sveštenikova ćerka izgovorila najgnusnije reči, a onda je MMA borac PLJUNULA U LICE! PALE SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track