"KUĆA MI JE PRAZNA, MONSTRUM JE ZATRO MOJU LOZU": Prva ispovest žene kojoj je Nermin ubio sina i muža, U NJU SASUO 4 METKA
Foto: Printscreen/Instagram

četiri meseca od monstruoznog zločina

"KUĆA MI JE PRAZNA, MONSTRUM JE ZATRO MOJU LOZU": Prva ispovest žene kojoj je Nermin ubio sina i muža, U NJU SASUO 4 METKA

Bosna i Hercegovina -

U ponedjeljak, 11. decembra, navršila su se četiri meseca otkako je monstrum Nermin Sulejmanović zverski, uživo prenoseći na Instagramu, iz pištolja ustrelio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović.

Nakon toga je zločinac u krvavom pohodu ubio i 23-godišnjeg Denisa Ondera, a onda pred kućom i njegovog oca Đengiza (55), a četiri metka sasuo je u Denisovu majku Harisu.

Ubijena duša

Ova 54-godišnjakinja je preživela. Jedanaest dana je bila u komi, imala je četiri teške operacije, a danas živi sama u kući u Industrijskoj zoni u Gradačcu, uz tablete za smirenje i one protiv bolova u celom telu.

Nermin Sulejmanović
foto: Drustvene Mreže

Ekipa "Avaza“ u ponedeljak je, četiri meseca od svirepog čina, posetila Harisu u njenoj kući.

- Hvala vam što ste došli, jedini ste. Uz dužno poštovanje prema svemu što je proživela, pa onako ubijena, o nesrećnoj Nizami Hećimović svi govore, ne zaboravljaju je. Mog sina Denisa, koji je imao 23 godine, radio od kuće za jednu kompaniju, pazio s kime se druži, kupio stan i planirao ženidbu, i mog supruga koji se bavio uvozom i izvozom robe u BiH, pa je ubijen pred kućnim pragom, retko ko spomene.

Ubica je uništio moj život, lečim se, rane polako zaceljuju, ali moja je duša ostala ranjena, ubijena. Monstrum je zatro moju lozu, kuća mi je prazna - plačnim glasom govori Harisa Onder.

Ona je kobnog dana gledala ubici u zakrvavljene oči dok je divljao, vikao, a potom joj ubio muža u avliji, pred njenim očima. Kako kaže, nikada neće moći izbrisati tu strašnu sliku. Tada je cev pištolja okrenuta ka njoj i upucao ju je s četiri metka u stomak, grudi i kičmu.

Nermin Sulejmanović
foto: Printscreen

Otvorili vrata

Danas živi bez levog bubrega, slezene, pola debelog creva, s trećinom gušterače i s repom pankreasa. Sva „zakrpljena“, kako kaže. Zahvalna je Bogu, ističe, što joj je dao još jednu priliku za život, i tuzlanskim lekarima.

- Hvala mojim komšijama, porodičnim prijateljima, hvala vama. Ja svoju tugu i bol nosim kako mogu. Oni koji su trebali otvoriti moja vrata, pa me pitati kako sam, kako mi je zdravlje, a nisu, njima na čast. Ima neko ko će nama svima suditi. Ne desilo se ovo nikome - kaže Harisa Onder.

Teška trauma

- Pacijentkinja je preživela tešku traumu, bila je svedok ubistva muža. Tada je i sama zadobila više prostrelnih rana.

Danas u oporavku ima psihičke smetnje u vidu teške depresije, tjeskobe i napetosti, potištenost, tugu, osjećaj beznađa i povremene želje da ne živi više - napisali su neuropsihijatri o zdravstvenom stanju Harise Onder.

Kurir.rs/Avaz/Preneo: M. N.

Bonus video:

02:55

MONSTRUM IZ MLADENOVCA SE NIJE PRIPREMAO ZA KRVAVI PIR! Radulović: Ostalo mu je metaka i okvira, a TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja