OTKRIVENO KO JE KRIMINALAC SA JEZIVOG SNIMKA PREBIJANJA U SARAJEVU: Nasred ulice tukao ženu i prolaznika, policija ih našla krvave
Foto: Printscreen

novi detalji

OTKRIVENO KO JE KRIMINALAC SA JEZIVOG SNIMKA PREBIJANJA U SARAJEVU: Nasred ulice tukao ženu i prolaznika, policija ih našla krvave

Bosna i Hercegovina -

Isplivali su novi detalji besomučnog prebijanja devojke i prolaznika na raskrsnici u centru Sarajeva!

Policija navodi da je nakon prijave građana na mestu događaja zatekla ženu (36) koja je krvarila iz nosa nakon što je fizički napadnuta od strane poznanika. Patrola je zatekla i muškarca (47) sa povredom glave koji je rekao da ga je isti nasilnik napao kad je hteo da zaštiti ženu.

Žena i muškarac su prema navodima policije odbili transport u klinički centar. Takođe su odbili da podnesu prijavu protiv napadača.

Policijski službenici su identifikovali napadača i navode da je potraga za njim u toku.

Lokalni mediji navode da je ženu i muškarca tukao Admir L. koji je pre nekoliko godina dovođen u vezu sa jednim ranjavanjem i pokušajem ubistva. Navodno je nedavno izašao iz zatvora.

Očevici tvrde da je nakon fizičkog nasrtaja na devojku nekoliko momaka pokušalo da ga zaustavi, ali je nasrnuo i na njih pretivši da će pucati.

- Stariji čovek je to sve video i pokušao da odbrani devojku, ali ga je udario više puta nogom na podu. To je videlo još par momaka iz auta koji su izašli i krenuli kako bi smirili situaciju, ali se navedeni "mangup" uhvatio za torbicu i rekao: "Hoćete li i vi svoje". Nakon čega se i udaljio. Policija je došla, ali devojka nije želela da ga prijavi - navodi očevidac.

(Kurir.rs/Klix/Preneo Z.Ko).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track