BOSANKA SE NAPILA PA ISPREBIJALA MUŽA: Neviđen haos pred praznike u selu kod Sanskog Mosta SUPRUŽNIKE MORALA DA RAZDVAJA POLICIJA
Foto: Shutterstock

neverica

BOSANKA SE NAPILA PA ISPREBIJALA MUŽA: Neviđen haos pred praznike u selu kod Sanskog Mosta SUPRUŽNIKE MORALA DA RAZDVAJA POLICIJA

Bosna i Hercegovina -

Žena iz Sanskog Mosta pretukla je svog supruga nakon čega je policija morala da interveniše.

Patrola policije zatekla je supružnike u njihovoj porodičnoj kući u selu Gornji Kamengrad nadomak Sanskog Mosta.

Muškarac je prethodno prijavio da ga je supruga, koja je navodno bila u alkoholisanom stanju, nekoliko puta udarila rukom u lice. Pripadnici policije su preduzeli zakonom propisane mere i ženu odmah priveli na informativni razgovor.

Mediji iz BiH navode da je to još jedan u nizu brojnih slučajeva nasilja u porodici na području Unsko-sanskog kantona, a policija navodi da je karakteristično da su u poslednje vreme žrtve nasilje sve češće i muškarci. Mahom se radi o osobama starije životne dobi nad kojima deca vrše nasilje.

Policija navodi da je nasilje u porodici danas veoma rasprostranjeno na području Unsko-sanskog kantona i da žrtve u velikom broju slučajeva to ne prijavljuju iz straha ili predrasuda zbog negativnih reakcija društvene zajednice.

Psiholozi navode kako su uzroci povećanja porodičnog nasilja sve teža ekonomska situacija i opšteprisutna besperspektiva koje vlada u društvu.

Žena ih Bihaća, podsetimo, nedavno je pretukla pendrekom supruga i njegovu navodnu ljubavnicu kad ih je zatekla u jednom lokalnom restoranu. Na snimku incidenta vidi se starija žena koja uleće u restoran sa palicom.

(Kurir.rs/Nezavisne/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

01:54

OGUGLALI SMO NA PORODIČNO I VRŠNJAČKO NASILJE! Milan Ćulibrk: Na društvenim mrežama nasilnici su najveći frajeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja