OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE, PA PUŠTEN IZ PRITVORA Policajac iz Banjaluke na slobodi, i pre bio privođen zbog različitih prekršaja
Foto: Shutterstock

užas

OSUMNJIČEN ZA SILOVANJE, PA PUŠTEN IZ PRITVORA Policajac iz Banjaluke na slobodi, i pre bio privođen zbog različitih prekršaja

Bosna i Hercegovina -

Policajac Nemanja Ćulum (30), osumnjičen za silovanje devojke (21) u Banjaluci pušten je iz pritvora, saznaje Srpskainfo.

Pritvor Ćulumu određen je zbog opasnosti da će utecati na svedoke. Kako je u međuvremenu saslušana većina svedoka, među kojima i žrtva, odbrana osumnjičenog je zatražila ukidanje pritvora.

Okružni sud u Banjaluci se zatim obratio banjalučkom tužilaštvu koje je bilo saglasno da se osumnjičeni pusti iz pritvora. Ćulum je uhapšen krajem decembra zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo.

"Devojka je prijavila policiji da ju je Ćulum silovao i odmah je pokrenuta istraga. Ćulum je ubrzo pronađen i uhapšen rekao je izvor Srpskainfo.

Osumnjičeni je, inače, pripadnik Uprave za obezbeđenje ličnosti i objekata MUP-a RS i već duže vremena se nalazi na bolovanju.

Izvor Srpskainfo objasnio je ranije da ovo nije prvi put da je uhapšen Ćulum, te da je ranije privođen zbog nanošenja lakih i teških telesnih povreda.

(Kurir.rs/ Avaz.ba/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track