UŽAS U BIHAĆU! Devojčica pala kroz prozor škole, teško povređena! Oglasili se iz policije i bolnice
Foto: Printscreen/Youtube/KCUS

UŽAS U BIHAĆU! Devojčica pala kroz prozor škole, teško povređena! Oglasili se iz policije i bolnice

Bosna i Hercegovina -

Devojčica (14) koja je pala sa prozora Osnovne škole u "Kamenica" kod Bihaća zbog zadobijenih povreda transportovana je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, a u trenutku prijema u Kontonalnu bolnicu u Bihaću bila je pri svesti.

Doktorka Irma Arifović, načelnica Centra urgentne medicine ove zdravstvene ustanove, istakla je da je na samom prijemu devojčica bila pri svesti, orjentisana i komunikativna.

"Urađena joj je hitna dijagnostika kako CT, tako i RTG, te ostale neophodne analize. Ona je nakon pregleda u Centru urgentne medicine primljena na Odeljenje neurohirurgije odakle je zbog dijagnostikovanih povreda premeštena u Jedinicu intenzivnog lečenja Kantonalne bolnice u Bihaću", kazala je Arifovićeva za RTV USK.

Prema njenim rečima, lekarski konzilijum je odlučio da će devojčicu transportovati zbog zadobijenih povreda na Kliniku za ortopediju i traumatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije USK, istakao je za ovaj medij, da su primili prijavu u sredu oko 10.50 časova iz Kantonalne bolnice u Bihaću.

"Policijska stanica Bihać je primila prijavu iz Kantonalne bolnice u Bihaću da je u ustanovu dovezena devojčica sa nepunih 14 godina starosti koja je navodno pala sa prozora prvog sprata osnovne škole na Kamenici, te da ima povrede. Policija je izašla na lice mesta, konstatovala da je dojava tačna. Nažalost, ova devojčica ima teške telesne povrede. Policija je izvršila uviđaj i sad se sprovodi kriminalistička istraga radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, odnosno utvrđivanja kako je uopšte došlo do pada", istakao je Šiljdedić.

Kurir.rs/Nezavisne

Bonus video:

00:08

Devojka pala u nesvest na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja