POLICIJA NEMA KLJUČNI DOKAZ? Novi detalji istrage ubistva Saše iz Doboja PROVERAVA SE SVAKI KORAK OSUMNJIČENIH KOBNOG DANA
Foto: Instagram/ttamaricaa9/Facebook/Atv Banja Luka

veštačenja

POLICIJA NEMA KLJUČNI DOKAZ? Novi detalji istrage ubistva Saše iz Doboja PROVERAVA SE SVAKI KORAK OSUMNJIČENIH KOBNOG DANA

Bosna i Hercegovina -

Nož kojim je 31. januara monstruozno ubijen Saša K. (45) iz Doboja još nije pronađen.

To je za Nezavisne potvrdio načelnik Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj Dragan Sušić.

- Potraga za hladnim oružjem kojim je usmrćen Saša K. vršena je na svim pravcima kretanja osumnjičenih - naveo je Sušić i precizira da je između ostalog sprovedena pretraga korita reke Spreče i drugih lokacije kojima su se tokom krivičnog dela kretali osumnjičeni.

Sušić navodi da osumnjičeni "za sada nisu" otkrili gde su bacili nož.

- Nož kojim je izvršeno krivično delo za sada nije pronađen. Traga se i dalje za njim... Traži se na svim mestima gde je moguće na pravcima kretanja osumnjičenih nakon izvršenja krivičnog dela - rekao je Sušić.

Od ubistva je prošlo 15 dana, Dobojlije već komentarišu da je u istrazi zavladalo zatišje, međutim, Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, navodi da rade punom parom.

- Mi možda sada imamo i više aktivnosti nego tada što smo imali. Vršimo konstantna veštačenja svih tragova koji su pronađeni i u vozilima i u kućama gde smo vršili pretrese. Evo imaćemo i neka veštačenja vozila još dodatno u Banjaluci gde prevozimo vozila odavde iz Doboja. Takođe, radili smo veštačenje i uzimanje uzoraka krvi, izvodili smo ih iz pritvorskih jedinica, tako da mi svakodnevno preduzimamo te aktivnosti da bi zadokumentovali to krivično delo - izjavio je Radinković.

Dobojska policija, podsetimo, još nije odgonetnula od koga su i kako nabavljene tablete "Treana" kojima je žrtva bila omamljena.

(Kurir.rs/Nezavisne/Preneo Z.Ko)

Bonus video:

00:57

TEŠKO UBISTVO U PANČEVU SNIMILE NADZORNE KAMERE: Ubice telo sakrile u obližnji žbun! Polomili mu lobanju, OVO SU REKLI SVEDOCI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track