DISCIPLINSKA TUŽBA PROTIV SUDIJE Odbila da odredi zabranu prilaska nasilniku Nerminu Sulejmanoviću Nizami Hećimović
Foto: Youtube/Avaz TV, Facebook

DISCIPLINSKA TUŽBA PROTIV SUDIJE Odbila da odredi zabranu prilaska nasilniku Nerminu Sulejmanoviću Nizami Hećimović

Bosna i Hercegovina -

Protiv sudije Opštinskog suda u Gradačcu Lejle Numanović podignuta disciplinska tužba i u toku je zakazivanje pripremnog ročišta, danas je potvrdilo Visoko sudsko i tužilačko veće BiH.

Podsećamo da je Kancelarija disciplinskog tužioca VSTV-a BiH formirala predmet protiv Lejle Numanović iz Gradačca koja je odbila da odredi mere zabrane prilaska ubijenoj Nizami Hećimović, a po predlogu policijske uprave Gradačac.

Nermin Sulejmanović
foto: Privatna Arhiva, Youtube/Avaz TV

Kako se saznalo, samo četiri dana pre ubistva sudija Opštinskog suda u Gradačcu Lejla Numanović je donela rešenje kojim je odbila predlog Policijske uprave Gradačac da se Nerminu Sulejmanoviću izreknu mere zabrane uznemiravanja, uhođenja i prilaska žrtvi, te je odbijenicu putem pošte poslala ubici nakon čijeg prijema je Sulejmanović i započeo krvavi pohod.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je ubio oca i sina Denisa i Džengiza Ondera te Nizamu Hećimović što je prenosio uživo na društvenim mrežama.

Takođe, porodica Nizame Hećimović i građani Gradačca uputili su zahtjev da FUP istraži trostruko ubistvo.

Kurir.rs/N1

Bonus video:

03:40

U NARKO BIZNIS UKLJUČENI POLITIČARI, POLICAJCI I SUDIJE Jašarević: Zataškavaju se dokazi da na POLA DRŽAVE NE BI OTIŠLO U ZATVOR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track