OTKUD TI, MILE?! Erdogan i Dodik slučajno naleteli jedan na drugog na aerodromu! HIT REAKCIJA TURSKOG PREDSEDNIKA (VIDEO)
Foto: screenshot

neverica

OTKUD TI, MILE?! Erdogan i Dodik slučajno naleteli jedan na drugog na aerodromu! HIT REAKCIJA TURSKOG PREDSEDNIKA (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Turski lider Redžep Tajip Erdogan ostao je bez reči kad je na aerodromu u Antaliji slučajno naleteo na lidera Republike Srpske Milorada Dodika.

Ispostavilo se da je Dodik sleteo svega nekoliko trenutaka pre Erdogana i da su naleteli jedan na drugog dok je turski predsednik silazio niz stepenice. Erdogan nije mogao da sakrije iznenađenje kad je pored zvaničnika i dece koje su ga dočekala sa cvećem primetio nasmejanog Dodika.

- Stigao sam u Antaliju u isto vreme kad i predsednik Erdogan. Srdačno smo razgovarali nekoliko minuta - napisao je Dodik na svom profilu na društvenoj mreži X i dodao da je bio prisutan i ministar spoljnih poslova Turske Hakan Fidan.

Erdogan i Dodik došli su inače u Antaliju na Ekonomski forum koji se održava pod pokroviteljstvom predsednika Turske. Dodik je ranije najavio da je cilj njegovog dolaska na Ekonomski forum ojačavanje saradnje sa partnerima i nastavak ekonomske aktivnosti.

- Poenta je da ojačamo partnerstva i da objasnimo aktuelnu situaciju - rekao je Dodik gostujući u emisiji Telering na RTRS.

Dodik je nedavno objavio i hit snimak na kome se vidi kako je prema starom ruskom običaju proslavio dobijanje najvišeg ruskog odlikovanja Ordena Aleksandra Nevskog od predsednika Rusije Vladimira Putina.

Bonus video:

00:59

Dodik, vratite nam Ustav BiH ostacemo, ne vratite li Ustav otici cemo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track