POKUŠAJ UBISTVA U VELIKOJ KLADUŠI: Mladić izboden nožem u kafani, napadač uhapšen
Ilustracija/Profimedia, Foto: Profimedia, 0176987792

POKUŠAJ UBISTVA U VELIKOJ KLADUŠI: Mladić izboden nožem u kafani, napadač uhapšen

Bosna i Hercegovina -

Sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda u Bihaću je nakon održanog ročišta doneo rešenje na osnovu kojeg je A. L. (20) određen jednomesečni pritvor.

- Protiv ovog rešenja može se uložiti žalba Krivičnom veću ovog suda u roku od 24 sata od dana prijema rešenja, uz napomenu da žalba ne zadržava izvršenje ovog rešenja - naveli su iz Kantonalnog suda Bihać.

Mladić je pritvoren nakon teškog nasilja koje se dogodilo u subotu, 9. marta, u večernjim satima. Naime, u jednom ugostiteljskom objektu u Velikoj Kladuši došlo je do sukoba između A. L. i N. Č. (21). Sukob je eskalirao u brutalni napad nožem, u kojem je N. Č. dva puta uboden. Zbog teških telesnih povreda N. Č. je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

Policija je obavila uviđaj i uhapsila A. L, koji je predat Tužilaštvu USK, koje je zatražilo da mu se odredi pritvor zbog sumnje da će puštanjem na slobodu ponoviti krivično delo.

Porodica teško povređenog mladića izrazila je ogorčenje zbog incidenta i apelovala na organe vlasti da preduzmu korake kako bi sprečili slične nasilne događaje.

Kurir.rs/Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track